Zoek

Gratis verzending

per volle doos van 24 bieren

Zoek

Gratis verzending

per volle doos van 24 bieren

Gratis verzending

per volle doos

Het verhaal achter Poseidon Beers

De zaakvoerder van Poseidon Beers is Sander (26), een jonge ondernemer met een passie voor bier. Met Poseidon Beers willen we een platform aanbieden voor de echte bierliefhebbers die op zoek zijn naar unieke bieren, limited editions & leuke collabs. Bovendien aan huis geleverd, wereldwijd! 

We hebben ervoor gekozen om enkel bieren aan te bieden van de betere artisanale brouwerijen in België die leven uit passie voor hun werk. Ons doel is om enerzijds de bierliefhebber hun zoektocht naar het beste Belgische craftbier een stuk gemakkelijker te maken. Anderzijds willen we de Belgische craftscene ondersteunen door hun bieren aan te bieden voor een breder publiek en deze wereldwijd te verzenden. 

We proberen ons te onderscheiden door de unieke bieren die we aanbieden maar ook door onze persoonlijke & snelle service. Door onze goede band met de brouwers is het onze troef dat we nieuwe creaties vaak als eerste kunnen aanbieden. Wat maakt dat u bieren vaak bij ons reeds kan bestellen voor ze officieel zijn voorgesteld door de brouwerijen.

Ook proberen we ons meer en meer te specialiseren in de barrel aged bieren, aangezien deze sowieso unieker en gelimiteerder zijn. 

Hiernaast bieden we ook discoveryboxen, cadeaubonnen, mysteryboxen, abonnementen, tastings bij u thuis & nog zoveel meer aan! We hebben enorm veel brouwerijen bezocht, ter plaatste geproefd & alle nodige uitleg gekregen over de bieren.

Momenteel bieden we meer dan 400 Belgische Craft bieren aan op onze webshop van meer dan 35 Belgische brouwerijen. Wekelijks komen er wel nieuwe bieren bij of terug binnen! 

Wij hopen dat we jullie aangenaam kunnen verrassen met ons assortiment en concept! Iedere bierliefhebber gaat hier zijn hart kunnen ophalen.

Wij proberen steeds uniek uit de hoek te komen door onze projecten & evenementen. Zo zijn we steeds bezig met bier te laten brouwen exclusief voor onze webshop en zijn we momenteel ons eigen bierfestival uit de grond aan het stampen.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we in ons eerste jaar meteen bekroond werden tot tweede beste bierhandel van het land, op de ‘Beer Awards’. Iets waar we enorm trots op zijn. 

And the best is yet to come! Ontdek wat België te bieden heeft aan craftbieren & geniet! Cheers!

Sander & het gehele Poseidon-team

 

bierpakket aan huis

Filter

[wcpf_filters id="11438"]