Zoek

Gratis verzending

per volle doos van 24 bieren

Zoek

Gratis verzending

per volle doos van 24 bieren

Gratis verzending

per volle doos

Zaken doen met Poseidon Beers? Neem contact op!

Vraag hier jouw offerte aan

Poseidon Beers

Ben je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor je vaste partners of wil je je personeel eens in de watten leggen? Bij Poseidon Beers kan je pakketten bestellen die op jouw maat worden samengesteld.

Met dit standaard cadeaupakket kan je iedereen blij maken. We zijn zeer flexibel in de samenstelling ervan. Het aantal bierflesjes is vrij te kiezen en zelfs het toevoegen van een proefglaasje behoort tot de mogelijkheden. We denken graag met je mee om het ideale cadeaupakket samen te stellen.
Een cadeaubon is voor iedereen leuk om te krijgen. Echte bierliefhebbers kunnen met de cadeaubon een eigen selectie maken uit ons assortiment. De cadeaubonnen zijn digitaal en kunnen zelf afgedrukt worden of we kunnen deze ook fysiek bij je bedrijf laten bezorgen.
Heb je een grote oplage en wil je echt je stempel drukken op het geschenk? Dan hebben we voor jou de mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerd pakket samen te stellen. Eigen etiket-bieren, bierkaartjes, flessenhangers en openers? Het is allemaal mogelijk!

Heb je er altijd van gedroomd om je eigen bier te brouwen. Wij van Poseidon Beers geven jou de mogelijkheid! Het gaat heel simpel in zijn werk, u stuurt ons een mailtje via het contactformulier hieronder. Wij contacteren u terug en stellen samen met u, onze zytholoog & brouwer een recept samen die voldoet aan uw wensen. Ook stellen wij een persoonlijk etiket voor u op waar u kan opzetten wat u wilt! Wij stellen een gratis & vrijblijvende offerte voor u op.

Filter

[wcpf_filters id="11438"]