Gratis verzending

per volle doos van 24 bieren

Gratis verzending

per volle doos van 24 bieren

Gratis verzending

per volle doos

Golden Tridents

Aangezien ons klantenbestand enorm blijft groeien hebben we besloten om een community op te richten. Een beperkte groep mensen kan voor een periode van 1 jaar een lidmaatschap aankopen. Zij mogen zich gedurende dat jaar officieel lid noemen van de ‘Golden tridents’.

Leden van de ‘Golden tridents’ verkrijgen heel wat exclusieve voordelen.

Zo gaan we vanaf dit jaar starten met een uniek project. Elk jaar kiezen we een brouwerij uit die een exclusief bier mag brouwen voor Poseidon Beers. Dit project gaat opgesplitst worden in een standaard versie en een barrel aged versie die gedurende 1 jaar rijpt op vaten. Leden van de ‘Golden Tridents’ beslissen samen welke stijl van bier er gebrouwen wordt en op welke vaten ze dit willen laten rijpen. Elk lid van de ‘Golden tridents’ ontvangt in ruil voor zijn/haar lidmaatschap een unieke bierbox met 24 flesjes van de standaard versie, een gepersonaliseerde T-shirt, een originele button die opgespeld kan worden op de T-shirt en andere goodies!

Dit jaar werken we samen met ‘Brouwerij Alvinne’. verkozen op de ‘Beer Awards’ tot brouwerij van het jaar. De leden hebben gekozen voor een barley wine gerijpt op bourbon vaten. Het brouwsel zelf wordt buiten de standaard- & barrel aged versie nog verder op gesplitst in een fruitproject en een eisbockproject.

De standaard versie zal dus enkel en alleen verkrijgbaar zijn voor leden van de ‘Golden tridents’! De barrel aged versie, fruit versie & eisbock versie zal verkrijgbaar zijn voor alle klanten, maar ook enkel aangeboden worden in onze webshop. Leden van de ‘Golden tridents’ krijgen ook korting bij aankoop van de barrel aged versie.

Hiernaast krijgen leden ook de mogelijkheid om bieren te reserveren. Ze worden dan toegevoegd aan een privĂ©groep op facebook waar nieuwe bieren worden in aangekondigd. Met een simpele reactie onder de post kan er gereserveerd worden. Zo hoef je niet altijd meteen te bestellen als er iets nieuws binnenkomt om toch zeker te zijn dat het nog niet uitverkocht is. Buiten de privĂ©groep is er ook een leuke chatgroep enkel met leden van de ‘Golden tridents’. Hier worden veel foto’s in rondgestuurd van wat er gedronken wordt, maar wordt er ook gepraat over voetbal, darts & andere leuke dingen.

Enkele keren per jaar organiseren we ook activiteiten voor onze leden. Dit varieert van een brouwerijbezoek tot een gezellige BBQ met veel bier bij ons thuis!

Lid worden kan vanaf 99,95 euro/jaar. Het aantal leden wordt beperkt tot maximum 100 leden. Na inschrijving wordt u meteen uitgenodigd om lid te worden van de groep en ontvangt u ook meteen uw gepersonaliseerde T-shirt. Het exclusieve bier voor de leden wordt jaarlijks gelanceerd op de verjaardag van onze webshop, 1 december.

Voor de mensen die enkel interesse hebben in het exclusieve bier & het voordeel van het kunnen reserveren van jouw bieren kan lid worden als ‘Silver Trident’. Dit kan vanaf 79,95 euro/jaar. 

Voor de mensen die enkel interesse hebben in het kunnen reserveren en het achteraf pas betalen van hun bieren kunnen lid worden als ‘Bronze Trident’. Dit kan vanaf 14,95 euro/jaar.

Filter